maanantai 25. maaliskuuta 2013

Long time no post.

On taas menny aikaa, mutta hei tällä kertaa oon jotain mukamastes tehnytkin!! En mitään suurempaa siis, mutta on tullut hengailtua kavereiden kanssa enemmän ja tehtyä seikkailuja koiran kanssa. Sain tuossa hetki sitten tietää että kotilento koittaa 19.6 ja siitä lähtien on ollut kuin tuli hännän alla menossa. Tajusin, että ei täällä enää kauan hengailla, niin pitää ottaa kaikki irti! Kavereita on siis tullut nähtyä, pussailtu lehmää, pussailtu kanoja ja ankkoja jotka hankittiin meille, käyty pyöräilemässä, monster truck show katseltua, hankittu kevään ensimmäiset rusketusrajat ja seikkailtu ympäri Allenia. Olen lenkkeillyt Bailey-koirani kanssa ympäri Allenia ja tuossa pari päivää sitten eksyinkin sitten oikeen kunnolla kun oli pimeää ja kaikkea. Vihdoin kun päätin luovuttaa hulluna pomppoilun joka suuntaan ja kysyä neuvoa, selvisi että olinkin sitten 4km väärässä suunnassa.. En tiedä miten olin sinne päätynyt mutta kyllä siitä sitten kotiin löydettiin väsyneen reissukoiran kanssa.
Onko ees söpö! Paha vaan kun murkkuikä iski ja toinen ankoista rupes vihaamaan mua..

R.I.P Spike, toinen ruskeista kanoista.

Taitaa olla ensimäinen kuva musta ja Aidenistä!

Kohti ääretöntä - ja sen yli!

Telttailemassa oltiin kanssa yö, piti olla kaksi mutta Amerikkalaiset eivät halunneetkaan vastata metsän kutsuun! Aidenin ja Avan kanssa nukuttiin kun nurmipossut meidän teltassa, mutta kuulemma Vic ja Shane oli jäädyttäneet häntänsä teltassaan ja säälittävä koiranrääpälekin oli vinkuen änkenyt autoon loppuyöksi nukkumaan aikuisten kanssa. Itse kyllä nautin enemmän kuin olisin uskonutkaan, vaikka sitten päätinkin kaatua skeittilautani kanssa ja molemmat kämmenet ja oikea polvi auki. No tekevälle sattuu.
Näin muuten vyötiäisen tona yönä!
Spring Break menikin rauhallisemmin kotona, oli niin pirun nätti sää koko viikko. Lämpö oli jotain 20 koko viikon ja aurinki paistoi. Pääsin ruskettumaan nätisti vaikka vähän olkapäät paloikin. Vietin myös aikaa kavereiden kanssa ja nautin keväästä, ei oo kyllä Suomen talvea ikävä!
Nyt odotan innolla kun ensimmäinen päivä huhtikuuta serkku, serkun poikaystävä ja yksi kaveri tulee kylään! En voi sanoin kuvailla kuinka innoissani olen kun pääsen puhumaan Suomea ja tapaamaan vanhoja kavereita! Sitä siis odotellessa; hyvää kevättä sinne Suomeen, kyllä se lämpö sieltä tulee!

1 kommentti:

  1. Sara! Kiva kuulla Sinusta!
    Voit uskoa, että täällä on myös yksi aika innoissaan tulosta sinne :)

    VastaaPoista