lauantai 24. marraskuuta 2012

Its begin to look a lot like Christmas!


Nonni! Kerranki jotain kerrottavaa jopa! Ei nyt mitään suurta ja jännittävää, mutta jotain kuitenkin, ettei kukaan vaan luule että mä vaan lusmuilen täällä. Eli tämä kulunut viikko oli lomaa, tänään viimeinen lomapäivä huomenna koulu kutsuu. Lomahan tuli siis siitä kun torstaina oli kiitospäivä. Viimeviikon perjantaina lähdettiin Victorian äidille muutamaksi päiväksi muksujen kanssa, Shane ei tullut kun oli töissä. Siellä sitten nähtiinkin sellainen elämääkin suloisempi tiikerinpentu, vaivaiset seitsemän viikkoa vanha! Ja maksusta sen sai sitten ottaa sylkkyyn ja valokuvan näpsästä, mua ei niinkään se kuva kiinnostanut, mutta voi luituitui se kisuli!! Oli aika lähellä etten piilottanut takin alle ja vienyt kotiini. Kuitenkin sain itseni hillittyä ja pikku tikru jäi sitten sinne. Muuten olikin ihan mukava reissu. Tiistaina sitten kotiuduttiin ja oltiin kotona muutama päivä, keskiviikkona kävin shoppaamassa parin kaverin kanssa ja oli kyllä hauskaa. Sitten torstaina lähtö Shanen isälle viettämään itse sitä kiitospäivää. Pääsin sitten heppailemaan Browniella, joka ei kyllä ihan innostunut tästä, että piti lähteä pois kaverin luota mutta. Oli kiva pitkästä aikaa saada omassa rauhassa puuhailla hepan kanssa.
SITTE!! Piti oikeen laittaa omaan osioon, ettei ketään jätä huomiotta! Ajoin autoa! Jeeppi käynnisty oikein näpäkästi kun lähdin hurjastelemaan! Ja totta kai oikealla autotiellä, siinä kun sain auton liikkeelle Shanen kyseli rentona:
”Onko tää sun eka kerta kun ajat autolla mikä ei oo automaatti?”
”Ei kun eka kerta ajaa yhtään mitään autoa!”
Vähän huomasin pientä jännitystä Shanessa varsinkin kun en ihan meinannut pysyä omalla puolella tietä. Mutta hengissä selvittiin ja hauskaa oli! Tota tulee varmasti harrastettua toistekin kun mennään sinne taas!
Kiitospäivä ateria oli oikein makoisa, meillä se nyt meni aika normaalisti, ei mitään suurempaa juttua siitä, mutta ruoka on aina hyvää! Ja mun vauvakissa! Se minkä jalka oli murskattu, juttelin siitä joskus jossain, niin on kasvanut ihan hurjasti jo! Ihana sylikissa oli, kantelin häntä sitten mukanani minne meninkin ja toinen kehräsi iloisena siinä. Voi olla että tuon sen kotiin, täälläkin kaikki mut on sen äidiksi jo nimennyt.

Sitten perjantaina olikin Shanen veljen häät ja niihin sitten mentiin ihan tällingeissä. Mulla oli tietysti mekko, mutta jopa korot jalassa! Ja muutaman kerran tuli vähän itseä kolhittua niillä, kun jotain pirun kivikkoa olivat pistäneet poluille. Häät oli kyllä tosi kauniit ja varsinkin morsiamen mekkoon ihastuin, oli tosi nätti. Oli hauska ilta ja vaikka perhe mut hylkäsikin, sain nopeasti seuraa yhdestä vähän yli kaksikymppisestä naisesta, Shanen serkku, jonka kanssa tuli sitten seurusteltua se ilta. Sitten kymmenen aikaan illalla noin suunnilleen, lähdettiin takaisin kotia kohti ja joskus yhden paikkeilla oltiin kotona.

Tänään yritin, josko voisin nukkua koko päivän, mutta yhden aikoihin mut julmasti raahattiin ylös sängystä. Siivosin sitten huoneen ja nyt yritän tätä postausta väsätä. Pitäisi sitä kai jotain kuviakin jostain kaivella, en vain tiedä mistä nekin repäisen. Ei oikein mitään ole.. Noh revin sen pikkutiikerin kuvan jostain, muita kuvia katsellaan sitten myöhemmin, täällä ollaan jo ihan joulutunnelmissa, joulukuusi olohuoneessa, epäaito totta kai ja kaikkea!
Joten hyvät kiitospäivät kaikille vaikka se nyt menikin ja hyvää joulun odotusta!

Onko ees söpö vai vähän enemmän söpö!?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti